Arxiv 2024 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 9 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 8 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 7 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 6 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 5 Nature & Science: Volume: 6 Issue: 4 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 6 Sayı: 3 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 6 Sayı: 2 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 6 Sayı: 1 2023 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 12 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 11 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 10 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 9 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 8 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 7 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 6 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 5 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 4 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 3 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 2 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 5 Sayı: 1 2022 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 12 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 11 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 10 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 9 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 8 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 7 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 6 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 5 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 4 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 3 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 2 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 4 Sayı: 1 2021 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 10 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 9 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 8 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 7 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 6 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 5 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 4 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 3 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 2 TƏBİƏT VƏ ELM Cild: 3 Sayı: 1 2020 TƏBİƏT VƏ ELM №04/05 2020 TƏBİƏT VƏ ELM №03/04 2020 TƏBİƏT VƏ ELM №02/03 2020 TƏBİƏT VƏ ELM №01/02 2020 2019 TƏBİƏT VƏ ELM №1 2019 Arxiv JURNALIN TAM VERSİYASIONLAYN OXUİÇİNDƏKİLƏR:TİBB VƏ ƏCZAÇILIQ ELMLƏRİ MEDICINE AND PHARAMACEUTICAL SCIENCES İbadulla Ağayev, Xatirə Xələfli, Məhərrəm Niftullayev, Xatirə Cəfərova, Dəstə QasımovaGenetik şərtlənmiş xəstəliklərin epidemioloji xarakteristikası 7BİOLOGİYA ELMLƏRİ VƏ AQRAR ELMLƏR BIOLOGICAL AND AGRARIAN SCIENCES Hüseynağa Əsədov, Fərman Quliyev, Cahani Nüsrətzadə, Kəmalə SadıqovaAzərbaycanda becərilən bəzi çay sortlarının biokimyəvi komponentləri və keyfiyyət göstəriciləri 13Arzu Babazadə, Hümbət HümbətovBitki sıxlığının şəkər çuğunduru məhsulunun formalaşmasına və quruluşuna təsiri 20KİMYA CHEMISTRY Fizzə Məmmədova, Tofiq Əliyev, Havva CəfərovaNaxçıvan Muxtar Respublikasının yerüstü su ehtiyatları 25Bəhrüyyə BağırovaGəncə-Qazax bölgəsində gübrələrin müxtəlif norma və nisbətlərinin kartof bitkisində qida maddələrinin toplanma dinamikasına təsiri 32Mahnur JafarliEquilibrium, kinetics and thermodynamics of sorption of Cu2+, Zn2+, Cd2+ and Pb2+ ions by dowex MAC-3. 37Ali GuliyevMacro element requirement and fertilizer recommendation on soil analysis results for wheat and sunflower ss basis of our food 44 Baxış: 894 Redaktə et Ana səhifə Məqalə göndər Haqqında Məqsəd və əhatə dairəsi Etik qaydalar Yazı qaydaları Redaksiya heyəti Beynəlxalq indekslər Son sayı Arxiv Əlaqə
JURNALIN TAM VERSİYASIONLAYN OXUİÇİNDƏKİLƏR:TİBB VƏ ƏCZAÇILIQ ELMLƏRİ MEDICINE AND PHARAMACEUTICAL SCIENCES İbadulla Ağayev, Xatirə Xələfli, Məhərrəm Niftullayev, Xatirə Cəfərova, Dəstə QasımovaGenetik şərtlənmiş xəstəliklərin epidemioloji xarakteristikası 7BİOLOGİYA ELMLƏRİ VƏ AQRAR ELMLƏR BIOLOGICAL AND AGRARIAN SCIENCES Hüseynağa Əsədov, Fərman Quliyev, Cahani Nüsrətzadə, Kəmalə SadıqovaAzərbaycanda becərilən bəzi çay sortlarının biokimyəvi komponentləri və keyfiyyət göstəriciləri 13Arzu Babazadə, Hümbət HümbətovBitki sıxlığının şəkər çuğunduru məhsulunun formalaşmasına və quruluşuna təsiri 20KİMYA CHEMISTRY Fizzə Məmmədova, Tofiq Əliyev, Havva CəfərovaNaxçıvan Muxtar Respublikasının yerüstü su ehtiyatları 25Bəhrüyyə BağırovaGəncə-Qazax bölgəsində gübrələrin müxtəlif norma və nisbətlərinin kartof bitkisində qida maddələrinin toplanma dinamikasına təsiri 32Mahnur JafarliEquilibrium, kinetics and thermodynamics of sorption of Cu2+, Zn2+, Cd2+ and Pb2+ ions by dowex MAC-3. 37Ali GuliyevMacro element requirement and fertilizer recommendation on soil analysis results for wheat and sunflower ss basis of our food 44 Baxış: 894 Redaktə et